DNA: Liviu Dragnea, mai mulţi ani de închisoare

G.M.
Ziarul BURSA #Anticorupţie /

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt nemulţumiţi de pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare la care a fost condamnat Liviu Dragnea, de instanţa de fond din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

DNA a atacat decizia ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Teleorman, cerând majorarea pedepsei pentru liderul PSD, dar şi condamnarea lui Liviu Dragnea pentru infracţiunea de instigare la fals intelectual.

Primul termen al apelului va fi stabilit, cel mai devreme, în toamnă, în funcţie de data la care cei trei magistraţi, care au pronunţat sentinţa pentru cei 11 inculpaţi în dosarul respectiv, vor publica motivarea acesteia.

Dragnea a fost condamnat, pe 21 iunie, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu.

Sentinţa magistraţilor confirmă acuzaţia procurorilor DNA care susţin că, pe vremea când Liviu Dragnea era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, le-ar fi pus pe şefele de la DGASPC să plătească, vreme de 6 ani şi jumătate, salariile a două tinere care munceau în acest timp pentru PSD Teleorman.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS