DONALD TRUMP CĂTRE ELECTORATUL AMERICAN: Ori votaţi cu republicanii, ori votaţi invazia Statelor Unite

F.B.
Internaţional /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Preşedintele Donald Trump i-a avertizat pe americani ieri că o victorie a democraţilor la alegerile de la jumătatea mandatului, care vor avea loc marţi, ar precipita venirea socialismului în Statele Unite şi sosirea hoardelor de criminali veniţi din America Centrală, argumentul său final de campanie pentru a salva majoritatea republicană, scrie AFP.

"Ei vor impune socialismul în Florida. Bine aţi venit în Venezuela!", a lansat Donald Trump sâmbătă seară la Pensacola, în Florida, în timpul unui miting de susţinere a candidaţilor republicani pentru Senat şi postul de guvernator, Rick Scott şi Ron DeSantis.

În fiecare etapă, miliardarul republican se mândreşte cu excelentul bilanţ în materie de angajări şi scăderea impozitelor în decembrie 2017, înainte de a se lansa într-o descriere apocaliptică a politicii din partea adversarilor săi privind migraţiei.

Democraţii, a spus el, vor "să şteargă frontierele" şi să-i pună "pe clandestini în faţa cetăţenilor americani". "Programul de imigraţie al democraţilor este să facă să vină traficul de droguri, traficul de fiinţe vii şi cartelurile criminale", a lansat el în Montana. De săptămâni, el vorbeşte în termeni îngrijorători despre caravane de mii de imigranţi din America Centrală care traversează în prezent Mexicul către Statele Unite, şi către care a trimis mii de militari la frontiera mexicană. Potrivit lui, 300 dintre ei sunt "foarte răi". Preşedintele american a mai spus că a primit informaţii din Mexic despre imigranţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS