DRAGNEA, DESPRE AUTOSTRĂZI:Dacă termenele nu se respectă, să se ia măsuri

I.M.
Politică /

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la Târgovişte, referindu-se la construcţia de autostrăzi, că trebuie luate măsuri dure dacă termenele nu sunt respectate, iar Compania Naţională de Drumuri să poată să lucreze în antrepriză proprie.

''Ca să putem realiza într-adevăr autostrăzi în această ţară în viaţa noastră'', a completat Dragnea, conform Agerpres.

Liderul PSD a explicat şi care este mecanismul prin care unele companii iau bani fără a face lucrări.

''Ceea ce ştiu de la ministrul Cuc (ministrul Transporturilor, n.r.), care a spus-o şi primului ministru, că nu mai acceptă şi sper să nu mai accepte niciun fel de compromis şi niciun fel de aranjamente pe care anumiţi funcţionari din anumite companii din România care cu bună înţelegere cu companiile respective, cu totul întâmplător străine, acceptă şi fac documente pentru ca România să plătească penalităţi acestor companii care în loc să lucreze şi să facă autostrăzi încasează zeci şi sute de milioane de euro nefăcând nimic. Deci, termenele trebuie respectate, dacă nu, să se ia măsuri foarte dure'', a argumentat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti care sunt aceste măsuri dure care trebuie luate, Dragnea a menţionat rezilierea contractelor, dar şi posibilitatea Companiei Naţionale de Drumuri să poată să lucreze în antrepriză proprie, mai informează Agerpres.

''I-am sugerat ministrului Transporturilor, i-am sugerat doamnei prim ministru, care a fost de acord, sunt foarte multe companii în România, care lucrează în România, care nu sunt din România, care câştigă contracte de lucrări. Ulterior vin cu tot felul de solicitări, cu tot felul de pretexte şi nu lucrează. Şi se tot întârzie termenul. Dar în acelaşi timp se acoperă cu hârtii sau cu schimburi de adrese ca şi cum statul este de vină că ei nu lucrează. Şi atunci, măsură dură înseamnă să se rezilieze contractul şi în acelaşi timp, ce am cerut ministrului: să se gândească foarte serios, ca să se reînfiinţeze sau să se redoteze, reformeze, nu ştiu cum să zic mai bine, ca şi Compania Naţională de Drumuri să poată să lucreze în antrepriză proprie, ca să putem realiza într-adevăr autostrăzi în această ţară în viaţa noastră. Acelaşi lucru l-am cerut să se întâmple la CFR Infrastructură, unde avem aceeaşi situaţie'', a mai spus Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. la puscarie infractorule. puscarieeeeeeeeee

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Disperarea oamenilor pentru tine e circ? pentru infrasctorii psd e circ

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Daca Putin bate cu pumnul în masă că în România să se construiască autostrăzi apar peste noapte 5000 de km de autostradă. Atâta le e frica de PSD iști, de ruși. Rusia a condus Romania din 1944 până acum. Jormanii nu stau cu gândul decât la furat.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS