DRAGNEA, DUPĂ MITINGUL DE LA CRAIOVA:"Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni veniţi să susţină candidaţii PSD"

I.M.
Politică /

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a mulţumit ieri, într-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, despre care susţine că au fost 45.000, spunând că aceştia le-au arătat adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. El a afirmat că guvernul PSD a aduse de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, referindu-se la Guvernul Cioloş, conform News.ro.

"Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susţină pe primii 15 candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-aţi arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc", a scris Dragnea ieri pe Facebook, conform News.ro.

În opinia sa, aceastaa este o dovadă că cei prezenţi îşi doresc să fie reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale.

"Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", firmă liderul PSD.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Cine a numarat? Anastase?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  din cei 45000 avem 1% care sa fi venit din proprie initiativa?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS