Dragnea: "Salut decizia Parlamentului de revizuire a Constituţiei"

F.B.
Politică /

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, salută decizia Parlamentului de revizuire a Constituţiei privind definirea familiei şi susţine că referendumul din 7 octombrie va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societăţii româneşti. El mai spune că va vota "fără ezitare" pentru familie, în sensul ei tradiţional, pentru că "valorile tradiţionale reprezintă rădăcinile unei naţiuni"

Într-un mesaj postat astăzi seară pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, spune că referendumul din 7 octombrie va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societăţii româneşti şi că el va participa cu siguranţă la scrutin.

"Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituţiei privind definirea familiei. Referendumul va avea loc pe 7 octombrie şi va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societăţii româneşti. Am susţinut organizarea acestui referendum şi voi participa cu siguranţă la scrutin. Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinţei poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită|", afirmă Liviu Dragnea.

Liderul PSD susţine că nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unor categorii de persoane.

"Va fi un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim. Eu voi vota fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradiţional, pentru că, în opinia mea, valorile tradiţionale reprezintă rădăcinile unei naţiuni", adaugă Dragnea.

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat marţi, cu 107 voturi "pentru", 13 voturi "împotrivă" şi şapte abţineri, proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS