Dragomir părăseşte corabia PRM. Urmează Bolcaş şi Funar?

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Politică /

Dragomir părăseşte corabia PRM. Urmează Bolcaş şi Funar?

Deputatul Dumitru Dragomir a anunţat, ieri, că a demisionat din Partidul România Mare pentru a deveni membru al Partidului Democrat-Liberal.

Deputatul şi-a justificat decizia prin faptul că PRM are şanse reduse să intre în Parlament la următoarele alegeri.

Dumitru Dragomir, a precizat, pentru Agerpres, care au fost motivele pentru care a părăsit partidul lui Corneliu Vadim Tudor:

"Am plecat şi gata. Demisia mi-am depus-o prin fax şi am şi primit confirmare. Am făcut multe lucruri în Parlament şi mai am multe de făcut şi, de aceea, vreau să rămân în Parlament. Întotdeauna l-am apreciat pe preşedintele Traian Băsescu, este un politician care îmi place foarte mult".

Dragomir a precizat că a decis să părăsească PRM întrucât avea afinitate pentru democrat-liberali.

Se pare însă, că în luarea acestei decizii a contat şi relaţia mai tensionată cu liderul partidului, Vadim Tudor. Dumitru Dragomir a recunoscut că nu a mai vorbit de câteva luni cu preşedintele PRM.

Pe de altă parte, se pare că şi Lucian Bolcaş ar negocia cu Alianţa PSD-PC pentru un loc sigur în Parlament la alegerile din toamna acestui an.

De mirajul alianţei PSD-PC pare atras şi senatorului Gheorghe Funar. Negocierile din ultimele zile cu Codruţ Şereş, secretarul general al PC, confirmând acest lucru.

Cu toate acestea, Lucian Bolcaş a dezminţit un posibil divorţ de PRM:

"În ceea ce mă priveşte, nu există niciun fel de negociere, cu niciun fel de partid. Înainte de a face politică, sunt naţionalist. Din acest punct de vedere, am mai declarat că mă simt onorat de faptul că nimeni nu a avut indecenţa de a-mi face o astfel de propunere. Consider că avem o singură viaţă şi o singură cinste, aşa că nu se pune problema plecării mele din PRM".

La rândul său, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, ieri, că a dat-o în judecată pe fosta sa colegă Daniela Buruiană, sus-ţinând că aceasta i-a adus o serie de calomnii. Liderul PRM solicită în instanţă daune morale de 15 miliarde de lei vechi.

Corneliu Vadim Tudor a declarat că Daniela Buruiană este cuprinsă de o "panică maladivă", pentru că nu o primeşte niciun partid şi că trebuie să răspundă, în faţa legii, "pentru escrocarea Parlamentului cu peste 100.000 de euro, când a folosit acte false".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS