Dreptul Afacerii
Parteneri
 

 

 
Sponsori
 
 
 
 
Conferința Internațională "Dreptul Afacerilor"

Organizatori:

 

 

 

 


  Prin diverse mecanisme de prevenire a insolvenței, legale, judiciare sau contractuale pot fi evitate atât falimentul persoanelor fizice, cât și cel al IMM-urilor, cauzate de actualele condiții de criză economică.

  Ajutoarele de stat și implicarea statului în economie devin subiecte extrem de sensibile, mai ales în condiții de criză, din perspectiva competiției economice, a transparenței și eficienței, putând fi soluții sau, din contră, frâne în calea rezolvării marilor probleme și tensiuni sociale ridicate de instalarea crizei..

  În fine, criza economică se poate traduce printr-un complicat blocaj financiar, care ridică serioase probleme relativ la recuperarea creanțelor.

  Vă invităm să audiați problematica legată de insolvență și o serie de soluții contractuale, judiciare și legale ale acestor probleme ce vor fi dezbătute în cadrul discuțiilor prilejuite de cea de-a patra ediție anuală a Conferinței "Dreptul afacerilor 2009 - Dreptul și criza".

  Conferința va fi deschisă de decanul Facultății de Drept, Flavius Baias. Ea va beneficia de prezența și de înaltul patronaj al Ministrului Justiției, Cătălin Predoiu și a Ambasadorului Franței în România, Henri Paul. Vor conferenția profesori de la facultățile de drept din București, Timișoara și Cluj, avocați și magistrați din Germania, Franța, precum și presedinți ai unor organisme profesionale implicate în procedurile relative la insolvență, omniprezentă în situație de criză economică.

  Conferința se adresează tuturor practicienilor dreptului (avocați, practicieni în insolvență, magistrați, executori judecătoresti, notari, registratori de proprietate, recuperatori de creanțe), dar și oamenilor de afaceri, sindicatelor și patronatelor.

  Vă rugăm sa ne confirmați participarea, prin completarea și remiterea formularului de participare la numarul de fax: 021 312 45 56 sau prin e-mail: dreptulafacerilor@bursa.ro . Există însă și posibilitatea să deveniți Partener al evenimentului conform Pachetului alăturat.
Parteneri Media
 
   
.