Druid a fost premiată la UiPath Forward EMEA

I.I.
Companii /

Druid a fost premiată la UiPath Forward EMEA

Organizat la Londra de către UiPath, pe 29 şi 30 Octombrie, evenimentul UiPath Forward EMEA s-a aflat la cea de-a doua ediţie şi a reunit specialişti din întreagă lume, implicaţi în Robotic Process Automation (RPA), conform unui comunicat al Druid remis Redacţiei noastre.

Într-o competiţie cu 1000 de participanţi, proiectul "Chatbot-RPA Integration", realizat de către compania românească Druid, a fost apreciat de către un juriu extern, format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange şi Optum, cu Premiul 2 la Global Hackaton şi Premiul "Best Connector".

Specialiştii Druid, prin intermediul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global, PowerUpAutomation susţinut de UiPath, au creat capacităţi conversaţionale pentru roboţii UiPath, respectiv au adăugat servicii cognitive chatbot-ilor Druid, totul într-un parcurs automat, fără intervenţie umană.

"În cadrul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global PowerUpAutomation, conversaţiile sunt configurate cu Conversation Designer în platforma Druid. Codul nu este necesar, discuţiile cu chatbot-ii sunt posibile în paginile Intranet, pe pagini dedicate chatbot-ilor, pe Skype for Business, pe Skype, Slack sau în Facebook. Echipa noastră a dezvoltat proiectul în pachete pre-configurate, soluţii complete cu setări chatbot şi RPA pentru domenii ca Resurse Umane, Financiar, Suport Clienţi, Vânzări, Managementul Contractelor, sau Management de Proiecte. Scopul eforturilor Druid este unul singur: creşterea productivităţii angajaţilor firmelor client, prin automatizarea proceselor repetitive", a declarat Dragoş Metea, Directorul General Druid.

De asemenea, Dragoş Metea şi-a exprimat satisfacţia pentru recunoaşterea primită din partea juriului şi a adăugat că "soluţia Druid s-a potrivit perfect în cadrul general al hackatonului global PowerUpAutomation organizat de UiPath, o platforma în care pasionaţii de automatizare au avut ocazia să creeze componente reutilizabile open source cu UiPath Studio".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS