Drumurile din Vrancea, întreţinute de o companie chineză

V.D.
Companii /

Drumurile din Vrancea, întreţinute de o companie chineză

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi şi cei ai companiei chineze Sinohydro Corporation Limited au semnat vineri acordul-cadru privind executarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor naţionale din judeţul Vrancea. Desemnarea companiei chineze s-a făcut în urma unei licitaţii organizată de DRDP Iaşi, valoarea contractului ridicându-se la 77,062 milioane de lei, fără TVA.

Contractul semnat vizează întreţinerea drumurilor naţionale din judeţul Vrancea şi se întinde pe o perioadă de trei ani.

"Este un moment istoric pentru Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi pentru DRDP Iaşi, deoarece acordul-cadru încheiat este primul semnat în acest domeniu. Este un prim pas foarte important pentru infrastructura din România. Avem promisiunea că se va respecta şi finaliza cu succes acest contract", a declarat directorul general regional al DRDP Iaşi, Ovidiu Mugurel Laicu.

La rândul său, reprezentantul Sinodydro Corporation Limited, Sun Zhiming a afirmat că România are relaţii foarte bune cu China şi a spus că apreciază deschiderea părţii române în privinţa efectuării unor lucrări de infrastructură de către companiile chineze.

Sinohydro Corporation Limited este parte a PowerChina International Group Limited, grup de firme chinez cu acţionariat de stat. În portofoliul companiei chineze figurează construcţia şi reabilitarea de drumuri rapide şi drumuri naţionale din Europa, Asia şi Africa, precum şi construcţia de parcuri eoliene şi centrale termoelectrice în China şi Venezuela.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Asa tembeli? De când cu DNA-ul, luam spaga de la orice venetic?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS