DUPĂ CE ÎŞI VA ÎNCHEIA MANDATUL DE CANCELAR:Merkel nu vrea să deţină o funcţie de conducere la nivelul UE

T.V.
Internaţional /

Angela Merkel (Sursa foto: Twitter)

Angela Merkel (Sursa foto: Twitter)

Cancelarul german Angela Merkel a respins posibilitatea de a deţine o funcţie de conducere la nivelul Uniunii Europene după ce îşi va încheia mandatul de cancelar, precizând că ''nu va fi dispusă pentru nici un post politic, indiferent de loc, nici chiar în Europa'', relatează agenţia DPA.

Angela Merkel a cedat şefia - deţinută de mult timp - a partidului Uniunea Creştin-Democrată (CDU, conservatoare) şi a afirmat că nu va mai candida pentru un alt mandat de cancelar după ce actualul său mandat va expira în 2021.

Precizările Angelei Merkel survin în contextul în care abundă speculaţiile referitoare la viitoarea sa carieră politică.

Recent, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat că el consideră că este posibil ca Angela Merkel să se mute la Bruxelles. ''Nu pot să-mi imaginez că Angela Merkel va dispărea în anonimat'', declara Juncker pentru grupul german de media Funke, la sfârşitul lui aprilie.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Ce mai vrei ZBIRCITA,BABO, COTOROANTA, PISORCOASA, tu care ai distrus EUROPA poți sa dormi liniștită la cit rău ai făcut și cite familii ai distrus fata lui HITLER. Domnia și aroganta ta în scurt timp se încheie DEZASTRUOS pentru tine și clica ta (BASESCU, IOHANES). Cazanul cu smoala este pregătit lingă el sta LUCIFER cu FURCA în mina tare va mai așteaptă BLESTEMATILOR.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Ma mir ca un astfel de mesaj nu afost eliminat , mai se scapa de cenzura neomarxista din cand in cand. Mie mi s-au eliminat 2 ieri. Madam Ferkel ( purcica )a fost si este in echipa care indeplineste agenda masonica. Partidul pe care il conduce numai partid crestin democrat nu mai este. Sper ca poporul german sa se trezeasca si sa aleaga partide demnae , nu neomarxiste .

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS