DUPĂ CE SIF TRANSILVANIA A ANUNŢAT CĂ A ALES O NOUĂ CONDUCERECOMCM comunică întoarcerea lui Frăţilă la preşedinţia Cosiliului de Administraţie

G.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Actualizare 14:45 ASF suspendă de la tranzacţionare titlurile COMCM, până la clarificarea situaţiei ce priveşte hotărârile AGOA

Autoritatea de Supraveghere Financiară a suspendat astăzi de la tranzacţionare acţiunile emise de COMCM Constanţa, până la clarificarea situaţiei existente la societate în ceea ce priveşte hotărârile AGOA convocată pentru data de 07/08 septembrie, arată o decizie a Autorităţii transmisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

---

Actualizare 09:50 ASF a suspendat de la tranzacţionare acţiunile COMCM

Acţiunile COMCM au fost suspendate de la tranzacţionare în acestă dimineaţă, la ora 09:53, potrivit unei decizii a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

--------

Disensiunile dintre acţionarii COMCM - SIF Transilvania şi Constantin Frăţilă - bulversează piaţa, Bursa de Valori Bucureşti primind comunicate contradictorii.

După ce, luni, SIF Transilvania a anunţat că a ales o nouă conducere la AGA de la COMCM (CMCM), conducerea societăţii face o raportare contrară, anunţând că, la preşedinţia Consiliului de Administraţie, a revenit Constantin Frăţilă, acţionar cu o deţinere de 31,6% din capital la societatea COMCM.

Acesta demisionase, ca urmare a noului regulament SIF3 Transilvania, care nu îi permitea cumulul de funcţii, informează un comunicat al COMCM, remis Bursei de Valori Bucureşti. Frăţilă făcea parte, la momentul demisiei, din Consiliul de Supraveghere al SIF3.

Realegerea lui Constantin Frăţilă a fost facută de proaspătul Consiliu de Administraţie votat în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de luni, susţin reprezentanţii COMCM, care precizaseră, anterior, că AGA ţinută de reprezentanţii SIF3 nu este legală.

SIF Transilvania a informat luni că reprezentantul său şi un alt acţionar persoană fizică au fost împiedicaţi să participe la AGA COMCM de "către 7-8 agenţi de pază, coordonaţi la faţa locului de Constantin Frăţilă", dar au desfăşurat totuşi o adunare a acţionarilor la sediul COMCM, unde au ales un nou CA.

În AGOA ţinută de Fraţilă, în CA a fost aleasă şi fiica acestuia, acţionar cu 10% din capitalul COMCM, Maria Frăţilă. Al treilea administrator este Rogojina Claudiu, care era membru şi în vechiul consiliu, potrivit CMCM.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Unii se aleg, altii zic ca aia nu sunt buni si se aleg pe ei. Povestea continua, iar piata are din nou o epopee de cancan.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS