DUPĂ DEMISIA DIRECTORULUI GENERAL:Acţiunile Herbalife sunt în cădere

I.V.
Companii /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Acţiunile producătorului de produse naturiste Herbalife înregistrau astăzi dimineaţa o scădere de aproape 3% după ce directorul general Richard Goudis şi-a anunţat demisia din funcţie din cauza unor comentarii făcute înainte de a fi desemnat CEO, transmite AP.

Herbalife nu a oferit detalii cu privire la comentariile făcute de Richard Goudis, dar a precizat că ele nu au avut legătură cu rapoartele financiare ale Herbalife. Compania cu sediul la Los Angeles a informat doar că aceste comentarii contravin politicilor şi practicilor sale de afaceri şi nu reflectă cultura sa.

Richard Goudis, care a devenit director general al Herbalife în 2017, va fi înlocuit temporar de fostul CEO Michael Johnson, care în prezent este preşedintele companiei. Consiliul director a început căutarea unui nou CEO din echipa de directori.

Herbalife este criticat de mai mulţi ani de investitorul William Ackman, care a spus că modelul de afaceri al companiei poate fi comparat cu cel al unei scheme de tip piramidal.

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, având peste 8.000 de angajaţi la nivel mondial. Acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe Bursa din New York, iar vânzările nete erau de aproximativ 4,4 miliarde dolari în 2017.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS