East Balkan Properties plc vinde portofoliul de birouri

R.V.
Comunicate de presă /

East Balkan Properties plc vinde portofoliul de birouri

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International Romania a consiliat grupul East Balkan Properties plc în vânzarea portofoliului de birouri constând în patru clădiri cu o suprafaţă totală cumulată de 9.047 mp, localizate în puncte strategice ale Capitalei, potrivit unui comunicat transmis Redacţiei.

Achiziţia a fost făcută de către Adam Europe, care a cumpărat în trecut clădirile de birouri Phoenix Tower şi Construdava Business Center, în urma a două tranzacţii intermediate tot de către Colliers.

Narcisa Stănimir, Senior Transaction Manager în cadrul departamentului de investiţii al Colliers International Romania a declarat: "Piaţa de investiţii imobiliare s-a caracterizat în prima jumătate a acestui an printr-o varietate foarte ridicată ce a vizat proprietăţi din sectoare imobiliare diferite cu suprafeţe medii şi foarte mari, localizate atât în Bucureşti, cât şi în oraşele regionale. Această varietate este foarte sănătoasă pentru piaţă şi marchează atingerea unei maturităţi a portofoliului de produse disponibile spre vânzare"

Conform comunicatului, portofoliul include patru clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală cumulată de 9.047 mp, dispuse dinspre nordul Bucureştiului către centrul său.

"Această investiţie reprezintă un moment important pentru Adam Europe în ceea ce priveşte consolidarea poziţiei pe piaţa de birouri din România, ca parte a liniei noastre strategice, alături de componenta de investiţii în proiectele rezidenţiale. Ca de obicei, am vizat puncte cheie ale Bucureştiului, cu dezvoltare sustenabilă, care prezintă un potenţial deosebit pentru companiile dinamice, aflate în expansiune, din perspectiva locaţiei accesibile, a standardelor tehnice ridicate şi a calităţii ambientului de lucru. Având în vedere dinamica actuală a pieţei, ne propunem extinderea portofoliului nostru şi cu alte clădiri de birouri, pentru a oferi o gamă de opţiuni cât mai diversificată companiilor din diverse domenii de activitate", a declarat Isaac Cohen Hoshen, coordonator Adam Europe.

East Balkan Properties plc este o companie privată cu sediul pe Insula Man şi cu investiţii în România, Bulgaria, Slovacia şi Serbia. EBP deţine în principal active logistice şi terenuri industriale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS