Gala BURSA 2018

EDP a finalizat parcul eolian de la Peştera

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

EDP a finalizat parcul eolian de la Peştera

Compania portugheză Energias de Portugal (EDP) a finalizat construcţia parcului eolian de la Peştera şi va încheia în câteva săptămâni realizarea turbinelor eoliene de la Cernavodă, ambele proiecte fiind evaluate la peste 300 milioane de euro. "Probabil că, în câteva săptămâni, va fi finalizat şi parcul de la Cernavodă", a declarat, ieri, directorul general al firmei de consultanţă în domeniul eolian Wind Expert, Alexandru Teodorescu, citat de Mediafax.

Proiectul de la Peştera va avea o capacitate instalată de 90 de MW, iar cel de la Cernavodă 138 MW. Cele două parcuri sunt localizate la circa 10 kilometri unul de celălalt, lângă canalul Dunăre-Marea Neagră şi Centrala Nucleară de la Cernavodă. Totodată, EDP are autorizaţie de construcţie a unui parc eolian de 24 MW la Vutcani, judeţul Vaslui, precum şi a unei feme eoliene de 33 MW la Sarichioi, judeţul Tulcea.

Wind Expert oferă consultanţă mai multor companii care dezvoltă în România peste 800 MW eolieni, dintre care 228 MW sunt finalizaţi iar 57 MW sunt în construcţie.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Oare ce interesant trebuie sa fie de-a lungul canalului Dunare-Marea Neagra intr-o parte sursa de energie ultrapoluanta, centrala nucleara de la Cernavoda si in partea cealalta, sursa de energie curata, eolienele ?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită