Conferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastreConferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastre

Egiptul şi turiştii români; Cocktail Holidays lansează patru chartere speciale

F.B.
Companii #Turism /

Egiptul şi turiştii români; Cocktail Holidays lansează patru chartere speciale

Cocktail Holidays lansează pentru piaţa românească, în parteneriat o importantă agenţie de turism din Egipt, curse charter speciale Bucureşti - Cairo, Bucureşti - Luxor pentru Crăciun şi Revelion, dar şi Bucureşti - Hurghada, atât de sărbători cât şi în prima săptămână din ianuarie, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi Redacţiei noastre.

De Crăciun, vacanţa cu zbor charter Bucureşti - Cairo cuprinde două nopţi de cazare în capitala Egiptului, o noapte cu trenul spre Aswan şi trei nopţi pe un vas de croazieră pe Nil. E un program în care turiştii pot vizita cele mai importante obiective turistice ale Egiptului Antic, de la Piramidele din Giza, Memphis, Sakkara, Obeliscul şi Grădina Botanică din Aswan până la Templul Philae, Valea Regilor, Templele Luxor şi Karnak.

De Revelion, zborul este direct între Bucureşti şi Luxor şi turiştii încep vacanţa pe un vas de croazieră şi o continuă la Cairo, timp în care vizitează cele mai renumite piramide şi temple în Luxor şi Cairo. Alte trei programe de Crăciun şi Revelion îi duc pe turişti cu charterul la Cairo sau Luxor, pentru vizitarea piramidelor în prima parte a vacanţei, urmată de un sejur de patru ori cinci nopţi în Hurghada. Sunt pachete cu toate taxele incluse, care pornesc de la 916 euro de persoană, şi care le dau turiştilor posibilitatea şi să stea la soare, şi să urmeze un circuit, fiecare putând să fie şi o vacanţă separată.

Pachetele pentru vacanţe la soare în Egipt pornesc de la 431 de euro de persoană, cu toate taxele incluse. Dintre acestea, cele mai multe solicitări au fost pentru revelion în Sharm el Sheikh, pentru care în noiembrie mai sunt foarte puţine locuri.

Cu o creştere spectaculoasă a numărului de turişti străini de la un an la altul, Egiptul urcă şi în topul preferinţelor românilor, pentru care iarna aceasta sunt disponibile cu 50% mai multe pachete de vacanţă pentru relaxare la soare, ori circuite şi croaziere, de la reluarea operării pe charter în 2017, după o întrerupere de un an.

"Stabilitatea politică şi rărirea atentatelor au readus încrederea turiştilor în destinaţia foarte apreciată pentru scuba diving, circuite la piramide ori croaziere pe Nil. Noi am reluat operarea pe charter în 2017, când aproximativ 1.600 de români au petrecut o vacantă în Sharm el Sheikh, ori în circuite şi croaziere pe Nil. Pentru 2018 estimăm că numărul lor va depăşi 3.000", declară Dan Goicea, managing partner Cocktail Holidays.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roRoEnergy
Cabinet de avocatTMPS