Electrica va acorda împrumuturi intragrup în valoare de 520 milioane lei

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat acordarea de împrumuturi intragrup în valoare de 520 milioane lei, pentru finanţarea planului de investiţii al anului 2018, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat acordarea de către Electrica de împrumuturi intragrup către filialele de distribuţie în sumă totală de cel mult 520 milioane lei, pentru finanţarea planului de investiţii al anului 2018 şi a împuternicit conducerea executivă să decidă împărţirea acestei sume totale pe fiecare din cele trei filiale de distribuţie (SDEE Distribuţie Muntenia Nord S.A., SDEE Distribuţie Transilvania Sud S.A., SDEE Distribuţie Transilvania Nord S.A.), în funcţie de necesităţi", se arată în document, potrivit Agerpres.

Grupul Electrica a înregistrat anul trecut un profit net consolidat de 172 milioane lei. Profitul net individual a fost de 258 milioane lei, mai mic cu 2,6% faţă de 2016, în baza situaţiilor financiare individuale întocmite în conformitate cu IFRS-UE. Acest profit individual include veniturile din dividendele distribuite de filiale, aferente profiturilor înregistrate în anul 2016.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită