"Eu nu cred că acolo este Diaspora"

R.V.
Politică /

Lia Olguţa Vasilescu. Sursa foto: Twitter

Lia Olguţa Vasilescu. Sursa foto: Twitter

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale,Lia Olguţa Vasilescu,consider că protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei nu ar fi din Diaspora.

"Nu cred că acolo este Diaspora, ăsta este un alt subiect. Am foarte mulţi prieteni plecaţi în străinătate, cu care ţin legătura, nu au niciun gând să vină la astfel de miting", a mai spus Vasilescu.

Ministrul mai declară că mitingul este unul ilegal şi că "Jandarmeria trebuie să-şi facă datoria". Lia Olguţa Vasilescu a susţinut că "din zona Olteniei, de exemplu, s-au plătit microbuze, autocare, de la partidele politice" şi a întrebat: "Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o înjurătură! De câteva luni încoace, o singură înjurătură la adresa partidului de guvernământ. Ok, care sunt problemele? Pensii, salarii? Păi hai să le discutăm!".

Întrebată dacă e ceva ce îşi reproşează ca membru al Guvernului sau al PSD şi care şi-ar găsi ecou în nemulţumirile oamenilor, Vasilescu a spus că nu îşi aminteşte să fi fost astfel de manifestaţii când s-au tăiat salarii ori s-au închis spitale, potrivit News.ro.

"Este un proverb care spune că, dacă mă uit în oglindă, mă detest, dacă mă compar cu alţii, mă admir. Eu nu-mi aduc aminte de vreun miting de protest, în niciun caz de unul atât de violent împotriva vreunui guvern atunci când s-au tăiat 25 la sută din salarii, s-au impozitat pensiile, care a fost tot un fel de tăiere, când s-au închis spitale... Nu ştiu dacă dumneavoastră vă aduceţi aminte. Eu, cu siguranţă, nu-mi aduc aminte şi nici nu văd ce ar putea să justifice astfel de manifestări", a răspuns ministrul Muncii.

Aceasta a mai subliniat că Guvernul "face eforturi foarte mari să pună în aplicare un program de guvernare care a fost votat de majoritatea cetăţenilor, nu de o minoritate care, întâmplător, este astăzi atât de violentă în stradă".

"Este un miting care se aruncă în cârca Diasporei şi nu este cazul", a mai adăugat ea.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Ni macar nu stii sa te machiezi! parca esti un clovn! taci din gura!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo