EUGEN TEODOROVICI:"Am luat în calcul creşterea costului de finanţare pentru România, din cauza Greciei"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Fonduri Europene /

Autorităţile noastre au luat în calcul mai multe scenarii privind creşterea costurilor de finanţare pentru România, pe fondul situaţiei din Grecia, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor publice, precizând că este un cost suportabil.

Domnia sa a subliniat, citat de Mediafax: "Singura chestiune care s-ar mai putea ridica este cea legată de partea de finanţare a României în piaţă, risc care a fost luat de noi în calcul. Adică am calculat mai multe scenarii, cu mai multe creşteri care ar putea să aibă loc în funcţie de ce se întâmplă în Grecia, cost care, să spunem, este unul suportabil şi aud tot felul de comentarii vizavi de aplicarea Codului Fiscal, care ar agrava o astfel de posibilă situaţie, ceea ce nu este adevărat".

Potrivit ministrului de resort, impactul pe care măsurile din Codul Fiscal le-ar putea avea în economie începând cu 2016 este mult mai mare faţă de costurile suplimentare cu finanţarea, ale ţării noastre.

"Trebuie să ne uităm la ce câştigăm, nu la ce pierdem. Costul acesta încă din februarie a crescut, deci acest posibil scenariu a fost absorbit deja în costul de finanţare pentru România", a mai spus Eugen Teodorovici.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Domnule Ministru, bani in tara asta a noastra s-ar mai gasi, dar cred ca sub obladuirea inclusiv a ministerului pe care-l conduceti, sunt lasati pe maini ori nepricepute, ori neinteresate, ori - cei mai multi - pentru finantarea unor entitati care doar consuma si nu produc nimic ( decat poate pierderi,). Lipsa de implicare reala a actionarilor ( si ministerul pe care-l conduceti nu cred ca face exceptie ) ne va costa pe toti foarte mult. In ceea ce priveste codul fiscal, inteleg ca l-au facut prietenii (cu sau fara ghilimele) din Uniune harcea-parcea....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Ce dracului finantari va mai trebuie cind va laudati pe la toate babele ca aveti atita excedent?

  Finantari! Finanrari! Finantari! Se pare ca sunteti indragostiti lulea de FMI. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS