EURO 2016:TVR rămâne în cursa pentru drepturile de difuzare

Valentin Busuioc
Sport #Media-Advertising /

Televiziunea Română rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii "free to air" ("liber la transmisie"/transmisiuni cu acoperire naţională) pentru Campionatul European de fotbal din 2016, a anunţat astăzi instituţia media, într-un comunicat trimis redacţiei.

Pachetul vizat conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finala).

Televiziunea publică precizează că situaţia ei financiară este "una extrem de dificilă", însă "face toate diligenţele necesare pentru ca toţi telespectatorii din România să aibă acces la evenimentele de importanţă majoră, aşa cum sunt ele definite în Hotârârea Guvernului nr. 47/2003".

În acest sens, TVR cere Ministerului Culturii finanţarea, de la buget, a achiziţionării drepturilor privind transmisiile evenimentelor de importanţă majoră stabilite prin HG nr. 47/2003.

Conform HG nr. 47/2003, evenimentele de importanţă majoră sunt: Festivalul Internaţional "George Enescu", Jocurile Olimpice de Iarnă, Jocurile Olimpice de Vară, Campionatul Mondial şi cel European de fotbal, precum şi jocurile de calificare ale echipei naţionale de fotbal a României.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS