Eurolife ERB Asigurări intră pe sectorul asigurărilor de sănătate

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Compania Eurolife ERB Asigurări România intră în sectorul asigurărilor de sănătate, lansând Health Protect, asigurarea de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaţilor beneficii extra-salariale pe termen lung.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, produsul completea-ză portofoliul Eurolife, propunându-le angajatorilor din ţara noastră o asigurare completă şi complexă pentru un pachet optim ataşat ofertei salariale. În baza acestuia, asiguraţii au acces la consultaţii, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenţii chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON/an de asigurare, având astfel confortul protecţiei financiare asigurate de poliţă.

Anita Niţulescu, CEO Eurolife, a precizat: "La nivelul unei companii, starea de bine a angajaţilor este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine. Este valabil atât în cazul corporaţiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanţă cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor şi angajaţilor deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente şi în continuă creştere, propunând o soluţie completă pentru asigurarea stării de bine a angajaţilor".

Domnia sa a adăugat: "Pe termen mediu şi lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un potenţial extraordinar, pe fondul unei nevoi a pieţei încă neacoperite. Depinde doar de alinierea tuturor părţilor implicate şi crearea unui cadru legislativ, care să îi încurajeze pe angajatori să opteze pentru acestea ca beneficii de bază în cadrul ofertei salariale".

Compania transmite că noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate şi va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajaţi. Persoanele care beneficiază de acoperirea poliţei pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 RON/an de asigurare, la care se pot adăuga opţional servicii de diagnosticare şi prevenţie, disponibile în cadrul pachetului Ambulatoriu.

Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu MedNet şi Sanador.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS