Eversheds Lina & Guia, creştere de 48% a afacerilor

F.A.
Companii /

Casa de avocatură Eversheds Lina & Guia a înregistrat o creştere de 48% a cifrei sale de afaceri în acest an, faţă de cel anterior, conform unui comunicat.

Această creştere depăşeşte cu 14% estimările iniţiale ale companiei pentru acest an.

Rezultatele financiare superioare anului trecut au fost determinate, în principal, de performanţa înregistrată pe segmentul Fuziuni&Achiziţii, unde valoarea tranzacţiilor a depăşit valorile din ultimii doi ani. De asemenea, practica de Litigii a avut o pondere însemnată în creşterea cifrei de afaceri în acest an.

Casa de avocatură şi-a mărit în 2012 şi portofoliul de clienţi - Eversheds Lina & Guia reprezintă, în prezent, aproximativ 20 de companii din primele 50 ale reputatului top Fortune 500.

"Creşterea semnificativă din acest an este rezultatul aplicării strategiei de dezvoltare a companiei, o strategie care pune mai mult accentul pe nevoile specifice ale fiecărui client. Mediul economic din ultimii ani a scos în evidenţă exact acest aspect - în special în servicii, reţeta succesului se bazează pe atenţia acordată fiecărui client în parte, pe elaborarea de strategii foarte aplicate fiecărui tip de business", a declarat Mihai Guia, Managing Partner Eversheds Lina & Guia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS