Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

FAŢĂ DE PRIMUL TRIMESTRU 2013,Veniturile SIF Transilvania au scăzut semnificativ la începutul anului, la 4,9 milioane lei

A.C.
Piaţa de Capital /

SIF Transilvania (SIF3) a încheiat primul trimestru cu venituri de 4,9 milioane lei, mult sub cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut, de 35,3 milioane lei.

Cheltuielile din primul trimestru din acest an au însumat aproape 5,3 milioane lei, faţă de 29,4 milioane lei în aceeaşi perioadă a exerciţiului financiar anterior, reiese din informaţiile transmise azi de SIF Transilvania Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Scăderea vizibilă a costurilor a fost determinată de reducerea tranzacţiilor cu participaţii din portofoliu. Anul trecut, compania a consemnat cheltuieli de 24,8 milioane lei pentru tranzacţiile realizate, în timp ce în acest an costurile pe acest segment au fost de doar 438.000 de lei.

Cea mai mare parte a cheltuielilor din primele trei luni din acest an a fost reprezentată de costurile cu personalul, care au urcat de la 2,6 milioane lei, la 2,9 milioane lei.

SIF Transilvania a încheiat primul trimestru cu pierderi de 367.000 de lei, de la un profit de 5,2 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania avea la sfârşitul lunii martie un activ net de 1,044 miliarde lei, cu 3% sub cel de la sfârşitul anului trecut, de 1,077 miliarde lei.

Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat de AGA, SIF Transilvania mizează în acest an pe un profit de 50,8 milioane lei, de 3,7 ori sub câştigul de anul trecut.

În jurul orei 14:00, acţiunile SIF Transilvania au scăzut cu 0,56%, la 0,5355 lei, în şedinţa bursieră de astăzi, iar la această cotaţie compania are o capitalizare bursieră de 588,1 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. se vede din capul locului ca la sif 3 e bataie de joc ..nu investitii finaciare..Ce face acest comitet director?ca sa nu spunem dl.presedinte..ca de fapt deciziile le ia unul singur.nu ajung salariile..trebuie pentru angajatii sif3 4 la suta din profit prime...din profit...i-auzi domnule.La sif1 nu se dau de 2 ani dividende si uite unde e valoarea catiunilor....comparativ cu sif3.Au ajuns actionarii...sif 3 ...bataia de joc..a comitetului director...!!!!!Pentru ce s-au platit 90% doi ani la rind din profit dividende...?Nu tot dl.presedinte a condus...sif-ul....Mare mizerie...MARE

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Sif 3 are resurse....imense...insa acestea trebuie gestionate..de cineva...pina acest clan a d-lui presedinte..e aici....nu va merge treaba...bine la sif3...ce isi permit sa faca acesti oameni ...e strigator la cer...ce fac 70 de angajatzi ..la sif3...cu salarii imense..oameni..introdusi..pe criterii clientelare...putrezicune mare.Nebanuite succese...

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019
Deleanu
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat