Firea, noi atacuri la adresa lui Dragnea

V.D.
Politică /

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, continuă atacul la adresa liderului PSD, susţinând că, în loc să creeze cadrul unei dezbateri deschise şi principiale în partid, în urma acuzaţiilor pe care ea i le-a adus, Liviu Dragnea "a găsit de cuviinţă să-i convoace la sediul central pe liderii de organizaţii, unul câte unul, sau în grupuri mici, după afinităţi şi, sub pretextul unor discuţii referitoare la organizarea referendumului, să încerce să-i intimideze sau, după caz, să-i fidelizeze, cu ameninţări mai mult sau mai puţin voalate sau cu promisiuni mai mult sau mai puţin iluzorii".

Firea susţine că nu este în fruntea niciunei răzmeriţe şi nu a intenţionat să fie cea care dă tonul schimbării în partid, dar ştie că mulţi colegi ai său gândesc la fel ca ea, aşa că nu va ezita să se alăture oricărei iniţiative oneste, fie ea scrisoare, rezoluţie sau orice altceva, care are ca scop modernizarea PSD, readucerea lui aproape de oameni şi de problemele lor, precum şi asumarea fără echivoc a valorilor europene şi nord-atlantice.

Într-un comunicat transmis vineri, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, spune că nu a făcut nici armistiţiu şi nici nu a încheiat vreun fel de pact de coabitare cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Nici nu aş fi avut cum, pentru că nu este vorba de o dispută personală care să poată fi încheiată cu o ofertă potrivită. Am spus-o şi o mai repet: nu urmăresc să-i iau locul dlui Dragnea şi nu încerc să obţin niciun fel de avantaj personal. De asemenea, vreau să fie foarte clar că nu intenţionez să destabilizez coaliţia majoritară din parlament sau să pun în pericol programul de guvernare. Am ridicat însă nişte probleme, acumulate într-un an şi jumătate de discuţii sterile în partid, care s-au acutizat în ultima perioadă", afirmă Gabriela Firea.

Ea spune că tăcerea sa din ultimele zile nu are nicio cauză subterană, "spre stupefacţia celor care se hrănesc zilnic doar cu esenţă de complot", ci i s-a părut normal "să lase scena liberă şi altor colegi care ar putea să contribuie la această dezbatere absolut necesară pentru PSD".

"Dacă cei mai mulţi au ales să se abţină de la luări publice de poziţie, acest lucru se datorează şi modului perfid în care am fost atacată şi defăimată de către camarila, asumată sau nu, din jurul lui Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. A fost motivata sentinta prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat la puscarie pe inclupatul (deja infractorul) Liviu Dragnea. Nu trebuie uitat ca, prin infractiunea pentru care a fost condamnat la puscarie, Liviu Dragnea a sustras si deturnat fonduri banesti ce fusesera alocate copiilor defavorizati din judetul Teleorman. Oribil!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Violențele din 10 aug nu au fost orchestrate de contestatarii din partid?

  De acolo poveștile de lovitură de stat? 

  Un bătăuș a fost identificat? 

  Psd fierbe la foc mic? 

  Ce spune Ponta e de luat în seamă? 

  Cărui psd-ist îi convine sa nu mai fie cu mașina la scară, sofer, secretara? 

  Cat din programul de guvernare s-a materializat în fapte?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Rapandula din Sholdova si hotul sudist(...)

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS