FLORENTIN ŢUCA, MANAGING PARTNER AL ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII: "Piaţa de avocatură va fi marcată de frământări şi criză"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă /

Avocatul Florentin Ţuca, fondatorul casei de avocatură "Ţuca Zbârcea & Asociaţii", are o experienţă de 19 ani în domeniu, fiind specializat în drept societar, concesiuni şi parteneriate public-private, domeniu în care deţine titlul de doctor, precum şi pe segmentul fuziuni şi achiziţii/privatizări. Domnia sa deţine o bogată activitate de reprezentare în proceduri de arbitraj intern şi internaţional.
Florentin Ţuca a primit cea mai înaltă distincţie "The Lawyer" în cadrul galei de premiere "The Lawyer European Awards 2012", organizată în octombrie la Monte Carlo. De asemenea, în 2010, a mai câştigat trofeul "Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est şi Balcani", în cadrul aceleaşi competiţii, şi titlul "Best Managed Workplace", în cadrul ceremoniei "MPF European Leadership Awards 2012".
Printre altele, avocatului Florentin Ţuca îi place să facă sport şi să-şi îndrume cele două fiice, de care este mândru.

Avocatul Florentin Ţuca, fondatorul casei de avocatură "Ţuca Zbârcea & Asociaţii", are o experienţă de 19 ani în domeniu, fiind specializat în drept societar, concesiuni şi parteneriate public-private, domeniu în care deţine titlul de doctor, precum şi pe segmentul fuziuni şi achiziţii/privatizări. Domnia sa deţine o bogată activitate de reprezentare în proceduri de arbitraj intern şi internaţional. Florentin Ţuca a primit cea mai înaltă distincţie "The Lawyer" în cadrul galei de premiere "The Lawyer European Awards 2012", organizată în octombrie la Monte Carlo. De asemenea, în 2010, a mai câştigat trofeul "Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est şi Balcani", în cadrul aceleaşi competiţii, şi titlul "Best Managed Workplace", în cadrul ceremoniei "MPF European Leadership Awards 2012". Printre altele, avocatului Florentin Ţuca îi place să facă sport şi să-şi îndrume cele două fiice, de care este mândru.

Cu o echipă formată din 95 de avocaţi, dintre care 20 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, "Ţuca Zbârcea & Asociaţii" deţine un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu "Nistorescu, Şomlea & Asociaţii", precum şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania.

Articol disponibil numai pentru abonaţi.

Autentificare Abonaţi

 

 

Abonament

Abonament DIGITAL

1 abonament on-line

Abonament Digital
Bifaţi opţiunea aleasă.

o lună

31 RON

3 luni

88 RON

93 RON

6 luni

167 RON

186 RON

12 luni

248 RON

372 RON

Abonament BUSINESS

1 abonament print  + GRATUIT 1 on-line

Abonament Business
Bifaţi opţiunea aleasă.

o lună

44 RON

3 luni

125 RON

132 RON

6 luni

238 RON

264 RON

12 luni

485 RON

528 RON

Abonament BUSINESS MULTIPLU

5 abonamente print  + GRATUIT 5 on-line

Abonament Business Multiplu
Bifaţi opţiunea aleasă.

o lună

220 RON

3 luni

527 RON

660 RON

6 luni

1188 RON

1320 RON

12 luni

1760 RON

2640 RON

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS