Flori de ie ajunge la The Bride Show în Dubai

A.C
Comunicate de presă /

Flori de ie ajunge la The Bride Show în Dubai

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradiţiilor româneşti, lansat pe piaţa din România în anul 2014, va expune pentru prima dată în Dubai în cadrul târgului The Bride Show, în perioada 7-10 februarie a.c.. la Dubai World Trade Centre.

The Bride Show reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de fashion şi stil din Emiratele Arabe Unite, ediţia din acest an prezentând colecţiile a importanţi designeri din întreaga lume, evenimentul în sine fiind unul elitist şi cu aşteptări foarte mari, această parte a lumii fiind bine recunoscută ca şi importanţă în lumea modei.

Astfel, în cadrul târgului vom lansa noua colecţie, ce va include în mare parte rochii diafane, albe şi cu broderii înflorate şi colorate, cusute în întregime manual, rochii perfecte pentru zile călduroase, pentru vara ce va sosi.

Pentru prima dată, anul acesta Flori de ie va expune la The Bride Show - Dubai, după ce anul trecut am prezentat in aprilie la The Bride Show - Abu Dhabi. Anii trecuţi am fost prezenţi şi in cadrul altor targuri din Londra, Viena, New York, Moscova, Shanghai, Tokyo, Ankara, şi nu numai.

Recunoscut ca şi un brand care promovează poveştile neamului românesc cusute şi atent meşteşugite în ia românească, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ţinutelor tradiţionale la cerinţele internaţionale, că ia românescă poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendinţele fashion, devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internaţional.

Flori de ie este un brand modern, adaptabil, deschis la tot ceea ce este nou, acceptând cu bucurie orice provocare. Credem cu tărie că şi tu vei ajunge la concluzia că nu există ceva mai autentic decât tradiţia natală, transpusă în industria fashion a zilelor noastre.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo