GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Fondul Proprietatea ar vrea să vândă o parte sau toate participaţiile deţinute la Transgaz

F.A.
Piaţa de Capital /

Fondul Proprietatea (simbol FP) a desemnat Citigroup Global Markets, Raiffeisen Capital & Investment şi Wood & Company să evalueze opţiunile de a ceda o parte sau toate participaţiile deţinute la Transgaz, se arată într-un raport curent remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Franklin Templeton Investment Management Limited United Kingdom, Sucursala Bucureşti (...) doreşte să informeze acţionarii că, în conformitate cu angajamentul său de a explora modalităţi de a creşte valoarea pentru acţionari şi de a creşte lichiditatea activelor din portofoliul Fondului, a desemnat Citigroup Global Markets Ltd, Raiffeisen Capital & Investment S.A. şi Wood & Company Financial Services a.s. în calitate de consultanţi pentru a evalua opţiunile sale strategice privind o parte sau toate participaţiile Fondului de 14,99% din Transgaz SA", se precizează în raportul Fondului.

În luna mai, FP a vândut un pachet de 1,1% din acţiunile Petrom pentru 246,6 milioane de lei, pentru a obţine lichidităţi necesare finanţării programului de răscumpărare a propriilor acţiuni. Fondul a răscumpărat, în acest an, un procent de 7,13% din propriile acţiuni, pentru 48,2 milioane euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS