Fonduri Europene

Roxana Mînzatu

BUGETUL UE PENTRU PERIOADA 2021-2027Noi programe de finanţare pentru start-up-urile înfiinţate din fonduri europene

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Fonduri Europene / 23 august

Start-up-urile care au fost înfiinţate cu fondurile primite de la Uniunea Europeană vor fi susţinute şi în următorul exerciţiu financiar multianual 2021-2027, a declarat Roxana Mînzatu, ministrul pentru fondurile europene, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc, ieri, la sediul minis-terului de resort.

CE planifică mai multe fonduri pentru susţinerea educaţiei

ÎN CADRUL NEGOCIERILOR PENTRU NOUL BUGET MULTIANUAL 2021-2027CE planifică mai multe fonduri pentru susţinerea educaţiei

A.P.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 31 iulie

Parlamentul European vrea să tripleze sumele alocate pentru programul "Erasmus +" şi să le dubleze pe cele alocate pentru Programul "Europa creativă", ambele fiind dedicate tinerilor din Uniunea Europeană, a spus, ieri, la Deva, parlamentarul european Iuliu Winkler (UDMR, PPE). În prezent, au loc negocieri pentru noul buget multianual 2021-2027.

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanentă cu apă a localităţilor de pe litoral

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanentă cu apă a localităţilor de pe litoral

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 25 iulie

Alimentarea permanentă cu apă potabilă a localităţilor de pe litoralul românesc constituie provocarea recentă a SC RAJA SA, singurul operator regional de apă de la ţărmul Mării. În acest sens, conducerea companiei publice a pregătit un proiect, în valoare de peste 78,2 milioane euro, din fonduri europene, prin care doreşte să asigure alimentarea continuă cu apă potabilă a 13 localităţi situate pe litoralul ţării noastre, între Constanţa şi 2 Mai. Un element important este faptul că localităţile respective vor beneficia de alimentare din două surse alternative - Medgidia şi Constanţa, pentru ca, în cazul în care una dintre ele va avea probleme, alimentarea cu apă să continuie.

Tuzla rămâne fără extindere de plajă

OFFSHORE-UL ÎMPIEDICĂ DEZVOLTAREA TURISMULUITuzla rămâne fără extindere de plajă

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 25 iulie

Comuna Tuzla, situată între Eforie şi Costineşti, va rămâne fără extindere de plajă, conform declaraţiilor lui Hristu Uzun, directorul executiv al Administraţiei Bazinale a Apelor Dobrogea-Litoral (ABADL). Deşi plaja sălbatică din Tuzla, loc de unde pescarii îşi lansează bărcile către larg, este foarte redusă şi ar avea nevoie de o extindere precum cele din Constanţa, Eforie şi Mamaia, se pare că funcţionarii statului nu iau în calcul o opţiune turistică pentru această localitate de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Ediţia din 23.08.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR a declarat: "Cei care doresc să investească în agricultură şi în dezvoltarea mediului rural mai au la dispoziţie fonduri pentru sectorul pomicol, pentru procesare, pentru cooperare, pentru infrastructura de irigaţii".

Noi sesiuni de finanţare la AFIR

I.Ghe. Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 12 martie

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea mai multor sesiuni de primire a cererilor de finanţare prin intermediul unor submăsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo