Fonduri Europene

"Am aprobat proiecte în valoare de 5,8 miliarde euro din fonduri UE"

CORINA CREŢU, COMISAR EUROPEAN PENTRU POLITICA REGIONALĂ:"Am aprobat proiecte în valoare de 5,8 miliarde euro din fonduri UE"

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 25 aprilie

Reporter: Care este valoarea totală a fondurilor Europene absorbite de ţara noastră? Care este diferenţa de absorbţie între datele prezentate de minis­terul de resort şi cele reale?

Corina Creţu: La începutul lunii aprilie 2019, rata de absorbţie în România - şi vorbim aici de finanţarea prin politica de coeziune (Fondul de Coeziune, Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Social European, Iniţiativa privind ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor) - era de 21 %, aici fiind inclusă şi pre-finanţarea (14% fără pre-finanţare).

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 25.04.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR a declarat: "Cei care doresc să investească în agricultură şi în dezvoltarea mediului rural mai au la dispoziţie fonduri pentru sectorul pomicol, pentru procesare, pentru cooperare, pentru infrastructura de irigaţii".

Noi sesiuni de finanţare la AFIR

I.Ghe. Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 12 martie

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea mai multor sesiuni de primire a cererilor de finanţare prin intermediul unor submăsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).

"Discutăm cu Finanţele pentru un buget multianual dedicat misiunilor economice"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / PAULA PÎRVĂNESCU, MINISTERUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI, COMERŢ ŞI ANTREPRENORIAT:"Discutăm cu Finanţele pentru un buget multianual dedicat misiunilor economice"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie 2018

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat se află în discuţii cu Ministerul Finanţelor pentru alocarea unui buget multianual dedicat misiunilor economice şi târgurilor, astfel ca antreprenorii care doresc să participe la...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo