Fonduri Europene

"Am atras un sfert din totalul fondurilor alocate"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / ROVANA PLUMB, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE:"Am atras un sfert din totalul fondurilor alocate"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie

Ministerul Fondurilor Europene finanţează produse şi servicii, fiind o altă bancă a ţării noastre, a declarat Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

Domnia sa a precizat: "Ministerul Fondurilor Europene funcţionează ca o bancă pentru că susţinem financiar, prin programele pe care România le are la dispoziţie, politicile publice care, începând de anul trecut, se regăsesc în programul de guvernare. În plus, acordul de parteneriat la momentul anului 2014 a trasat liniile de dezvoltare, abordările strategice ţinând cont de obiectivele strategice, tematice şi concentrări tematice pentru atingerea obiectivelor Uniunii Europene până în 2020". 

"Discutăm cu Finanţele pentru un buget multianual dedicat misiunilor economice"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / PAULA PÎRVĂNESCU, MINISTERUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI, COMERŢ ŞI ANTREPRENORIAT:"Discutăm cu Finanţele pentru un buget multianual dedicat misiunilor economice"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat se află în discuţii cu Ministerul Finanţelor pentru alocarea unui buget multianual dedicat misiunilor economice şi târgurilor, astfel ca antreprenorii care doresc să participe la acţiunile ministerului să se poată înscrie din timp şi să-şi planifice participarea, a declarat Paula Pîrvănescu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

"Nu este indicat ca antreprenorii să acceseze grantul maxim pentru care sunt eligibili"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / RAMONA IVAN, CEC BANK:"Nu este indicat ca antreprenorii să acceseze grantul maxim pentru care sunt eligibili"

R.R.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie

Antreprenorii care vor să acceseze credite cu finanţare din fonduri europene ar trebui să evite să ia valoarea maximă a grantului pentru care sunt eligibili, a afirmat Ramona Ivan, directorul Direcţiei Relaţii Externe şi Finanţări Structurale din cadrul CEC Bank, adăugând: "Este bine ca proiectele să fie dimensionate pentru afacerile respective".

"IMM-urile ar trebui să combine fondurile UE cu cele private"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / STERE FARMACHE, FRC:"IMM-urile ar trebui să combine fondurile UE cu cele private"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie

Unele întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) ar avea şanse mult mai mari la finanţare dacă s-ar lista pe piaţa de capital, este de părere Stere Farmache, preşedintele Directoratului Fondului Român de Contragarantare (FRC). Domnia sa a precizat: "Bursa de Valori Bucureşti are şi un sector pentru IMM-uri, unde nu sunt cerinţe de capitalizare şi unde sunt încurajate business-urile care ar fi interesante pentru investitori. IMM-urile care s-ar lista la Bursă ar beneficia şi de avantajele recunoaşterii de către cei de pe piaţa de capital şi, astfel, îşi pot spori fondurile şi investiţiile accesate". Potrivit domnului Farmache, alte state practică deja acest lucru, combinând fondurile UE cu cele private.

"Nu există experţi pregătiţi să sprijine mediul de afaceri în accesarea de fonduri"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / IOLANDA MIHALACHE, PARTNET:"Nu există experţi pregătiţi să sprijine mediul de afaceri în accesarea de fonduri"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 02 noiembrie

În administraţia publică nu există experţi pregătiţi să sprijine mediul de afaceri în accesarea de fonduri europene, a subliniat Iolanda Mihalache, preşedintele Asociaţiei PartNET. Domnia sa a menţionat: "Programele actuale sunt foarte greu de implementat. Doamna ministru Rovana Plumb a spus că Ministerul Fondurilor Europene este un fel de bancă.

Ediţia din 20.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo