Fonduri Europene

Bani europeni pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor

G.M.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 16 mai

Comisia Europeană a aprobat, ieri, acordarea unui sprijin de 8,2 milioane de euro pentru regiunea de Nord-Est a ţării noastre, puternic afectată de inundaţiile din vara anului 2018. Propunerea Comisiei Europene de mobilizare a asistenţei financiare prin Fondul de solidaritate include, pe lângă România, Austria şi Italia. Toate aceste ţări au avut de suferit ca urmare a dezastrelor naturale care au avut loc în anul 2018.

"România a atras 4,4 miliarde euro prin PNDR 2020"

ŞEFUL AFIR:"România a atras 4,4 miliarde euro prin PNDR 2020"

T.I.Fonduri Europene / 09 mai

România a atras fonduri europene de 4,4 miliarde de euro prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020), ceea ce înseamnă o rată de absorbţie de peste 50% pe întreg programul, iar dacă vom continua în acest ritm nu vom avea probleme de dezangajare, a declarat pentru Agerpres directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu.

"Am aprobat proiecte în valoare de 5,8 miliarde euro din fonduri UE"

CORINA CREŢU, COMISAR EUROPEAN PENTRU POLITICA REGIONALĂ:"Am aprobat proiecte în valoare de 5,8 miliarde euro din fonduri UE"

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 25 aprilie

Reporter: Care este valoarea totală a fondurilor Europene absorbite de ţara noastră? Care este diferenţa de absorbţie între datele prezentate de minis­terul de resort şi cele reale?

Corina Creţu: La începutul lunii aprilie 2019, rata de absorbţie în România - şi vorbim aici de finanţarea prin politica de coeziune (Fondul de Coeziune, Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Social European, Iniţiativa privind ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor) - era de 21 %, aici fiind inclusă şi pre-finanţarea (14% fără pre-finanţare).

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 17.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR a declarat: "Cei care doresc să investească în agricultură şi în dezvoltarea mediului rural mai au la dispoziţie fonduri pentru sectorul pomicol, pentru procesare, pentru cooperare, pentru infrastructura de irigaţii".

Noi sesiuni de finanţare la AFIR

I.Ghe. Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 12 martie

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea mai multor sesiuni de primire a cererilor de finanţare prin intermediul unor submăsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).

mai multe ştiri >>
Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo