Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Ford aduce schimbări echipei de management de la fabrica din Craiova

D.I.
Companii #Auto /

Ford aduce schimbări echipei de management de la fabrica din Craiova

Ford România a anunţat astăzi faptul că John Henry Oldham, actualul Director al Fabricii Ford din Craiova şi Preşedinte al Consiliului Director Ford România, va fi numit începând cu 2 aprilie 2018 în funcţia de Manager al Activităţilor de Transport din Europa, urmând să se ocupe de activităţile de logistică şi transport în cadrul Ford Europa, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

John Oldham a declarat: "Craiova a fost casa mea în ultimii 4 ani şi am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producţiei noului Ford EcoSport, şi sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producţiei Ford, livrând totodată produse excepţionale".

Potrivit reprezentanţilor Ford, Ian Pearson, actualul Director al Uzinei Bridgend, revine la Craiova şi este numit Director al Fabricii Ford din Craiova. Pearson a fost responsabil de activitatea Uzinei de Motoare de la Craiova între 2011 şi 2014. Cel mai important proiect de care s-a ocupat în poziţia sa anterioară a fost lansarea producţiei craiovene a multipremiatului motor Ford 1.0 EcoBoost.

Referitor la această decizie, Ian Pearson a afirmat: "Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova şi că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine şi aştept cu nerăbdare să continuu colaborarea cu echipele care se ocupă de producţia de vehicule şi de motoare, oferindu-le clienţilor noştri din toată Europa maşini de top".

Potrivit sursei citate, începând cu 1 martie, Jaime Ortiz-Canavate, Managerul Uzinei de Motoare Ford din Craiova, se va ocupa timp de 6 luni de un proiect special care acoperă aspecte-cheie ale producţiei de motoare Ford din Europa. Ulterior acestui proiect, începând cu 1 septembrie 2018, Jaime Ortiz-Canavate va prelua poziţia de Manager Producţie Motoare în cadrul Ford Europa.

În cele din urmă, Josephine Payne, Manager de Zonă al fabricii de motoare Ford Dagenham, îl va înlocui pe Ortiz-Canavate în poziţia de Manager al Uzinei de Motoare Ford din Craiova. Payne va veni la Craiova după ce anterior a ocupat poziţii în zona de Operaţiuni Motoare, precum şi în cea de Inginerie şi Producţie de Motoare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS