Ford Motor a făcut profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu

A.P.
Ziarul BURSA #Internaţional #Auto /

Ford Motor a făcut profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu

Ford Motor a înregistrat profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu, indicând că strategia sa prezentată acum doi ani pentru una din cele mai competitive pieţe auto din lume dă roade, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Strategia prevede reducerea costurilor de fabricaţie cu 40% şi dezvoltarea unei game mai largi de modele pe plan local, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Ca parte a strategiei, Ford a extins legăturile cu producătorul auto indian Mahindra pentru a produce vehicule de pasageri în India, care ar putea fi vândute şi pe alte pieţe emergente.

În ultimele două decenii, Ford a investit două miliarde de dolari în India, care a devenit o sursă semnificativă de creştere pentru marii producători auto.

Anul trecut, vânzările auto au urcat cu 8%, la 3,3 milioane de unităţi, iar până în 2020 India ar urma să devină a treia piaţă auto mondială, cu vânzări de cinci milioane de unităţi, conform datelor IHS Markit.

În ultimul an fiscal, Ford a vândut în India peste 90.000 de vehicule, în timp ce în urmă cu doi ani livrările erau sub 80.000 de unităţi.

Divizia Ford din India a obţinut un profit de 72 de milioane de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie, faţă de pierderi în ultimii ani.

Anul trecut, Ford a încheiat un acord cu Mahindra pentru dezvoltarea în comun a vehiculelor, inclusiv maşinilor electrice. Cele două companii dezvoltă două platforme şi primele maşini vor fi lansate probabil în 2020, susţin sursele.

Oficialii Ford cred că India ar putea deveni o piaţă cheie pentru vehiculele electrice, deoarece Guvernul vrea să elimine motoarele cu combustie internă până în 2030.

Ford a reintrat pe piaţa din India în anii "90 printr-un parteneriat cu Mahindra, iar cele două companii au înfiinţat o fabrică în sudul ţării, unde sunt produse modelele Ford Escort.

Ford, al doilea mare producător auto din SUA, este prezent şi pe piaţa din România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roIstoria la feminin
Cabinet de avocatTMPS