GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Fostul şef al Coca-Cola România, director general la Albalact

V.B.
Companii #Agro-alimentar /

Stephane Batoux, fostul director general al Coca-Cola România, a fost desemnat director general al Albalact, în locul lui Raul Ciurtin, care a condus compania timp de patru ani din această funcţie şi din cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA), conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Ciurtin îşi păstrează funcţia de preşedinte al CA Albalact.

Batoux (49 de ani) vine la Albalact după şefia de 2 ani a Coca-Cola HBC România. Anterior, francezul activase timp de 3 ani ca director general la Danone România. Oficialul a obţinut titlul MBA la Înalta Şcoală de Comerţ (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franţa.

Înfiinţat în 1971 şi transformat în societate comercială pe acţiuni în 1990, producătorul de lactate Albalact, cu capital majoritar românesc, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 423.185.587 lei, în creştere cu 23%, şi un profit de 8.400.362 lei, cu 14% mai mare decât cel din 2012.

Pentru proiectele lansate anul acesta şi pentru cele viitoare, Albalact a investit aproximativ 8 milioane euro în modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie a fabricii din Oiejdea (Alba).

Compania, privatizată în 1999, are peste 800 angajaţi şi mai mult de 6 mii acţionari şi este listată la categoria Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), cu simbolul ALBZ. Albalact deţine si 99,01% din pachetul de acţiuni al societaţii Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Albalact comercializează produse proaspete pasteurizate şi UHT sub brand-urile Fulga, Zuzu, Fruzu, Rarăul, De Albalact şi Poiana Florilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS