Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

FOTBAL ŞI BANIBucurie prost gestionată

D.N.
Ziarul BURSA #Sport /

Bucurie prost gestionată

Echipa naţională de fotbal a obţinut un rezultat de egalitate în Serbia, în urma unui meci abordat cu mult curaj, dar pigmentat cu destul de multe greşeli individuale.

Dacă bucuria uşor exagerată a unora dintre jucători şi a antrenorilor poate fi înţeleasă, deşi după două jocuri echipa noastră se află pe locul trei în grupă cu două puncte, mai greu de priceput sunt răbufnirile altora. După un joc bun, Nicolae Stanciu a decis să redeschidă un război cu suporterii, atât prin gestul de pe teren, când şi-a astupat urechile cât şi prin postarea de pe contul său de facebook, nemulţumit fiind de faptul că în urma rezultatelor slabe tricolorii au mai fost şi criticaţi: "Nu că am fi câştigat ceva, dar până la urmă am dat şi ultima picătură de energie pe teren pentru România. Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem. Dar mereu dăm totul. Unii oameni trebuie să înţeleagă că fotbalul a progresat enorm şi nu mai există nicio echipă mică. Oricum, din partea unora dintre voi nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Simona Halep e numărul 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştigă Liga Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toţi ceilalţi: Vă mulţumim! Hai România!". Nu este pentru prima oară când la primul joc onorabil, după foarte multe slabe, câte un jucător al echipei naţionale simte nevoia să-i "tragă de urechi" pe suporteri şi pe jurnalişti.

Selecţionerul Cosmin Contra s-a declarat foarte mulţumit de atitudinea din teren a jucătorilor: "Sunt mulţumit şi fericit, a fost un meci cu ocazii de ambele părţi, dar cu puţină şansă ne puteam întoarce cu cele trei puncte. Felicit jucătorii, nu s-au mai speriat de echipa sârbilor, am demonstrat că suntem o echipă în ascensiune, care joacă fotbal. Cu Muntenegru a fost o lecţie, era o echipă care nu juca fotbal, dar azi ne-am ridicat la nivelul sârbilor. Importantă a fost atitudinea, că am revenit de la 0-1 şi 1-2, arată că avem caracter, că băieţii îşi doresc să câştige fiecare meci. Nu mă mulţumeşte că avem doar două puncte după primele două meciuri, am fi vrut 4 puncte. Cel mai important meci vine luna viitoare, cu Lituania, este o echipă agresivă, va trebui să analizăm bine, să vedem cum pregătim acest meci".

Echipa naţională a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut la Belgrad, în compania Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor. Golurile au fost marcate de Stanciu (48 - penalty) şi Ţucudean (68), res­pectiv Mitrovic (26, 63).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS