Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

FOTBAL ŞI BANIFinala pentru locul 2

D.N.
Ziarul BURSA #Sport /

Finala pentru locul 2
 • document ataşat Clasament
  apasă aici pentru a descărca.

  Echipa naţională de fotbal va disputa astăzi ultimul meci din cadrul grupelor Ligii Naţiunilor. Partida din Muntenegru, care va începe la ora 21.45, este o adevărată finală pentru poziţia a doua din grupă, chiar dacă la nivel teoretic tricolorii pot spera şi la prima poziţie, în cazul unei victorii a lor la Podgorica şi a unui semieşec al Serbiei în meciul cu Lituania.

  Chiar dacă în sport doar locul 1 contează, de această dată şi poziţia a doua este una interesantă din perspectiva viitorului imediat. Echipele cel mai bine clasate în grupele din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu obţin calificarea la turneul final prin intermediul preliminariilor, vor disputa un play-off, în martie 2020, care oferă şansa participării la Euro. Cele patru echipe vor juca semifinale într-o singură manşă, la fel se va juca şi finala, iar învingătoarea va merge la Campionatul European. Locul 2 este extra-şansa pentru a ajunge la Euro, în cazul în care tricolorii nu vor obţine calificarea prin intermediul preliminariilor "clasice".

  Selecţionerul Cosmin Contra este mulţumit de evoluţia tricolorilor din ultimul meci şi are speranţe pentru un rezultat pozitiv şi în ultimul: "În general, toţi jucătorii au jucat foarte bine, sunt foarte mulţumit de felul în care au arătat în multe momente. Mai avem unele probleme cu pasele în spate, spre portarul propriu, dar sperăm pe viitor să le eliminăm. Poţi obţine un rezultat de egalitate dacă mergi să câştigi. Dacă vom avea aceeaşi atitudine, acelaşi spirit în Muntenegru vom câştiga. Minuni au fost şi pot exista. Dacă lituanienii vor alerga atât de mult ca la Ploieşti şi vor fi agresivi, de ce nu ar obţine un rezultat bun în Serbia? Trebuie să ne pregătim pentru o finală. Avem pe bancă jucători care pot intra fără probleme în Muntenegru, o să mă gândesc foarte bine să văd ce jucători voi alege pentru a avea prospeţime şi mergem pentru a câştiga meciul". Romario Benzar, care s-a accidentat la meciul cu Lituania, nu a făcut deplasarea în Muntenegru pentru ultima partidă, selecţionerul decizând să nu aducă un alt fotbalist în locul acestuia.

  Opinia Cititorului ( 1 )

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Locul 2, blestemul sportivului de performanță. Pentru fotbalul nostru este insa o performanta in orice fel de competitie internationala.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cybersecurity Romania 2019

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  Deleanu
  ApanovaAdvertisement
  Comercianti de Diamante
  PODUL DE LUT
  Schlumberger
  Legestart
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
  Cabinet de avocatTMPS