GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

FP a finalizat cel de-al doilea program de răscumpărare

F.A.
Piaţa de Capital /

Franklin Templeton, administratorul unic al Fondului Proprietatea (FP), anunţă, astăzi, finalizarea celui de-al doilea program de răscumpărare, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

Administratorul Fondului a achiziţionat 1.100.950.684 acţiuni ale FP (echivalentul a 8,2% din capitalul social vărsat al Fondului) prin achiziţii zilnice pe Bursa de Valori Bucureşti şi printr-un program de ofertă publică de cumpărare a 600.000.000 de acţiuni (4,5% din capitalul social vărsat al Fondului). Valoarea totală a programului de răscumpărare a fost de 962,6 milioane RON (excluzând comisioanele de brokeraj şi alte costuri de achiziţie).

"Administratorul Fondului va invita acţionarii să aprobe o reducere de capital prin anularea acţiunilor dobândite în cadrul celui de-al doilea program de răscumpărare în cadrul următoarei adunări generale a acţionarilor care va avea loc după adunarea deja convocată pentru data de 3.02.2014 şi care are deja pe ordinea de zi o reducere a capitalului social implicând restituirea către acţionari a unei cote-părţi din aporturi", potrivit sursei citate.

Franklin Templeton intenţionează să demareze al treilea program de răscumpărare, aprobat de acţionari la data de 22.11.2013, de îndată ce hotărârea acţionarilor este publicată în Monitorul Oficial şi Autoritatea de Supraveghere Financiară ("ASF") avizează anularea acţiunilor dobândite în cadrul primului program de răscumpărare. Avizul ASF a fost solicitat în mai 2012, iar decizia finală este în aşteptare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS