Funcţionar public din Călăraşi cercetat pentru luare de mită

D.I.
Anticorupţie /

Funcţionar public din Călăraşi cercetat pentru luare de mită

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Călăraşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au realizat, în cursul zilei de ieri o acţiune de prindere în flagrant a unui angajat cu funcţie de conducere din cadrul primăriei Călăraşi, se preciezează într-un comunicat remis astăzi Redcţiei.

În timpul acţiunii de flagrant, funcţionarul a fost prins în timp ce primea cu titlu de mită suma de 2.000 euro de la o persoană, pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Potrivit DGA Clălăraşi, un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călăraşi a sesizat SJA Călăraşi cu privire la faptul că funcţionarul i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci.

Conform sursei citate, denunţul a fost înaintat imediat şi înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în baza acestuia, echipa de ofiţeri DGA şi procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcţionarului, după ce a primit suma anterior menţionată.

În comunicat se mai arată că procurorul de caz a dispus, în primă instanţă, reţinerea inculpatului pentru cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul serii a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro