GABRIELA FIREA:"Acţiunea lui Iohannis este anticonstituţională"

M.D.
Politică /

Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Gabriela Firea, primarul Capitalei, consideră o "acţiune anticonstituţională" solicitarea repetată a preşedintelui Klaus Iohannis ca premierul Viorica Dăncilă să îşi dea demisia, informează News.ro.

La constatările jurnaliştilor refereitoare la faptul că şefului statului nu îi este interzis să solicite demisia prim-ministrului, Firea a spus că nu doreşte să facă alte comentarii, invocând comportamentul neadecvat de la Ziua Europei. "Având în vedere amabilitatea domnului preşedinte faţă de mine la Ziua Europei, mă abţin să fac alte comentarii", a spus Firea.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, astăzi, dacă îşi menţine solicitarea adresată premierului Viorica Dăncilă de a demisiona, el răspunzând: "Evident că da". El a mai spus că rolul său este de a veghea, iar în situaţia în care observă că lucrurile merg prost, este obligaţia sa să atragă atenţia. "Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, atunci n-au decât să lucreze mai bine", a afirmat preşedintele.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo