GABRIELA FIREA:"Cine ridică sabia, de sabie va pieri"

A.M.
Miscellanea /

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a comentat astăzi, la începutul şedinţei de Consiliu General, afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că îşi menţine solicitarea ca premierul Viorica Dăncilă să îşi dea demisia, amintind o zicală care spune "cine ridică sabia, de sabie va pieri". Firea a mai spus că dacă situaţia politică tensionantă în care se află România va degenera,"prima victimă" va fi Capitala, informează News.ro.

"Suntem într-o situaţie politică extrem de tensionantă, sunt convinsă că, dacă situaţia va genera, prima victimă va fi Capitala. În ultimele luni de zile, în timpul mandatului doamnei Viorica Dăncilă, proiectele Capitalei care necesitau intervenţie guvernamentală au fost rezolvate. Pentru Capitală şi mai multe oraşe, actuala guvernare a fost de bun augur. Pentru noi, ultimele luni au fost fructuoase. Pentru bucureşteni, a însemnat doar fapte bune. Poate nu întâmplător azi avem parte de o sincronizare, o concidenţă. O nouă cerere de demisie a premierului din partea preşedintelui şi simultan o plângere penală din partea liderului PNL, Ludovic Orban", a declarat Firea.

Primarul Capitalei a spus că, "atunci când propriul interes primează, nu mai este important niciun principiu şi nici măcar Constituţia". Edilul a adăugat că nu va înceta să arate cine sunt vinovaţii, pe care "trebuie să-i cunoască întreaga ţară", conform sursei citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo