Gabriela Firea, operată la Spitalul "Doctor Ioan Cantacuzino"

L.I.
Politică /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în cursul nopţii de ieri spre azi, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul "Doctor Ioan Cantacuzino", pacienta fiind sub supraveghere, scrie News.ro.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat, astăzi, că în cursul nopţii de ieri spre azi, Gabriela Firea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal.

Operaţia a avut loc la spitalul "Dr. Ioan Cantacuzino" şi a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Potrivit oficialilor Primăriei, intervenţia a decurs bine, fără niciun fel de complicaţii, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

"Multumesc mult medicilor şi întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată şi operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina şi Sanador unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioada, precum şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit înca o dat încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!", a declarat Gabriela Firea, potrivit presei.

Aceasta şi-a exprimat speranţa că va avea o recuperare rapidă.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Și care e șpilul...? O durea burta că am rezistat în frig 2/3 din iarnă?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  De la Dragnea i s-a tras...intai nu l-a "inghitit" dupa care nu l-a "digerat"..."fa", incearca cu ponta...pe asta l-au "fezandat" structurile:-)

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS