Organizator: Ziarul BURSA
 

  Parteneri
 

 
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 
Parteneri Media
 

 
 


 


 
Gala BURSA "Deceniul European din Centenarul României"


 
Votul publicului
 "Deceniul european din centenarul României" a fost tema Galei BURSA din acest an, în cadrul căreia au fost premiate companii din diverse domenii ce au performat în cei zece ani de după integrarea în Uniunea Europeană (UE). Premianții au fost desemnați prin votul publicului BURSA, care și-au exprimat opinia și asupra europarlamentarului ce îi reprezintă. Tot la Gala de marți seara, ziarul BURSA a acordat distincții speciale unor personalități și companii cu greutate în economia țării noastre.

 Și ziarul BURSA a fost premiat, la rândul său, de către compania CEZ, căreia îi mulțumim pentru apreciere și încredere.

 Evenimentul, organizat la Palatul Parlamentului, în colaborare cu Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci de la Camera Deputaților, a reunit în jur de 500 de invitați de seamă din sectoarele economic, juridic, cultural, financiar-bancar, dar nu numai.

 Gala a fost deschisă de domnul Adrian Vasilescu, consultant de strategie în cadrul Băncii Naționale a României (BNR), care a prezentat evoluția economică a țării noastre în cei zece ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Alocuțiunea domniei sale a fost urmată de speech-urile domnilor Mircea Ursache, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) și Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de Buget Finanțe din Senat, fost ministru al Fondurilor Europene și Finanțelor Publice.

 Lansarea cărții "Tâlcul Dobânzii", scrisă de MAKE, președintele Grupului de presă BURSA și lansarea celei de-a 17-a ediții a Calendarului BURSA au fost alte două momente deosebite ale Galei BURSA 2017.

 De-a lungul serii, nu au lipsit momentele artistice, participanții la eveniment fiind încântați de Cvartetul Anima și de Loredana, care a cântat la saxofon - momente oferite de Pokerfest și Gaming Consulting - surprizele finale fiind un concert Proconsul - oferit de Baum Bet - și premiile din cadrul tombolei.

 Pentru seara deosebită de marți, ziarul BURSA mulțumește partenerilor săi - Complexul Energetic Oltenia, Hidroconstrucția, Grampet Group, Grup Feroviar Român, CEZ România, Euro Insol, Telekom, Transelectrica, Vodafone, Sif Transilvania, Eximbank, Romgaz, Transgaz, Alpha Bank, Conpet, Sif Banat Crișana, Holzindustrie Schweighofer, Depozitarul Central, Baum Bet, Novomatic, Pokerfest, Gaming Consulting, Rombet, BRD Groupe Societe Generale, Hidroelectrica, Piperea și Asociații, Carpatina, Patronatul Investitorilor Autohtoni din România, Romelectro, Idea::Bank, Electromagnetica, Asociația Administratorilor de Fonduri, SIF Muntenia, SIF Moldova, SIF Oltenia, Garanti Bank, Wienerberger, Țuca Zbârcea și Asociații, Fondul Român de Contragarantare, Bank Leumi România, ANEVAR, Bursa Română de Mărfuri, Casa Socială a Constructorilor, Florăria Flor de Los Andes, Casa de Vinuri Cotnari, Brown Forman, Alexandrion Group, Cofetăria Armand, Parma Food, Veuve Du Vernay, Santal, El Unico, Organizația Somelierilor din Romania, Elite Mariaj, Nissa, FREYWILLE, Cristallini, Consiglieri, D'Alexandru, La Fântâna, Atelierele Ilbah.

 Deceniul de prezență a României în Uniunea Europeană a fost marcat de criza economico-financiară, de evoluțiile de securitate de la granițele UE, de criza refugiaților, de atentate teroriste, precum și de Brexit. Pe plan economic, integrarea europeană a adăugat un plus de 62 de miliarde de euro PIB-ului țării.
 Distincții speciale acordate de ziarul BURSA

Premiul de excelență în absorbția de fonduri europene
Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de Buget Finanțe din Senat și fost ministru al Fondurilor Europene și Finanțelor Publice
Premiul pentru longevitate pe piața românească
Hidroconstrucția
Premiul de excelență în industria jocurilor de noroc
Sorin Constantinescu, președintele Asociației Cazinourilor din România
Premiul pentru management profesionist
Sorin Boza, președintele directoratului Complexului Energetic Oltenia
Premiul pentru performanța managerială
Liviu Ilași, director general Conpet
Premiul pentru extindere pe piața europeană
Grampet
Premiul pentru rezultate financiare deosebite în 2017
Hidroelectrica
Premiul pentru susținerea capitalului autohton
Remus Borza
Premiul pentru management performant în mass media
Haluk Kurcer, președintele Kanal D


 Premiile publicului

Categoria "Banca cea mai prietenoasă cu fondurile europene"
Banca Transilvania
Categoria "Energie"
Transelectrica
Categoria "Agribusiness"
Compania Cotnari
Categoria "Construcții"
Hidroconstrucția
Categoria "Producție industrială"
Arctic
Categoria "IT"
Bitdefender
Categoria "Telecomunicații"
ORANGE România
Categoria "Zece IMM-uri românești care inspiră Europa"
FAN Courier
Categoria "Avocați"
Piperea și Asociații
Categoria "Cultură"
Daniel Cristea Enache, critic literar
Categoria "Europarlamentarul care te reprezintă"
Maria Grapini
Categoria "Comerț"
Dedeman
Categoria "Exportatori către Europa"
Automobile DaciaGalerie Foto

Gala BURSA 2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.