Gaming-ul devine unul din punctele centrale ale aplicaţiei de Facebook

I.V.
Internaţional /

Gaming-ul devine unul din punctele centrale ale aplicaţiei de Facebook

Facebook anunţă lansarea unei secţiuni dedicate în întregime jocurilor video, care va ocupa un loc important în cadrul reţelei sale sociale.

Aplicaţia de Facebook are începând de astăzi o nouă secţiune, Facebook Gaming, care va grupa mai multe tipuri de conţinut dedicate pasionaţilor de jocuri.

În primul rând, în cadrul aceste secţiuni vor exista jocuri propriu-zise. Facebook mută Instant Games din grupurile de discuţii în noua secţiune de gaming. Aici, utilizatorii îşi vor putea invita prietenii la un joc şi eventual o discuţie despre acesta.

În al doilea rând, Facebook Gaming va fi gazda clipurilor video înregistrate în jocuri - o nişă pe care cei mai mari "jucători" sunt Twitch şi YouTube. Facebook va recomanda aici înregistrări şi transmisiuni directe pe baza intereselor personale ale utilizatorilor săi.

În fine, a treia coordonată a Facebook Gaming este reprezentată de grupurile de discuţii legate de jocuri. Facebook va încerca să organizeze aceste grupuri în funcţie de jocurile şi genurile aflate în discuţie.

Ca o subliniere a importanţei pe care Facebook o acordă gaming-ului, nişă care beneficiază de un engagement mai mare decât alte tipuri de conţinut din cadrul reţelei de socializare, Facebook Gaming va fi implementat direct în centrul barei de navigare, exact între Facebook Watch şi notificări.

Facebook Gaming va fi implementat treptat. Noua secţiune va deveni vizibilă mai întâi celor care s-au arătat interesaţi deja de jocuri şi abia apoi va ajunge la toţi utilizatorii.

Facebook spune că testează în paralel şi o aplicaţie dedicată special jocurilor, aplicaţie a cărei dezvoltare va evolua în funcţie de interesul pe care utilizatorii îl vor arăta.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS