Garanti Bank a încheiat un parteneriat cu UPC România

ioana Dogaru
Companii /

Garanti Bank a semnat un parteneriat cu UPC România, membră a Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de cablu din lume, informează un comunicat de presă al băncii.

Clienţii UPC România, atât persoane fizice cât şi companii, au posibilitatea de a plăti facturile de televiziune, internet şi telefonie şi prin intermediul Garanti Bank: ATM, filialele băncii, Internet Banking, precizează comunicatul citat.

"Eforturile noastre se concentrează pe a eficientiza timpul şi a face viaţa de zi cu zi mai uşoară tuturor celor care intră în contact cu produsele şi serviciile noastre inovatoare. Astfel, acest parteneriat este în linie cu strategia noastră şi va aduce multiple beneficii tuturor clienţilor UPC România, care vor să efectueze operaţiuni bancare rapide", a declarat Onur Ozdemir - Transaction Banking Manager Garanti Bank.

"Am dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de metode alternative de plată a facturilor în beneficiul clienţilor noştri. Iniţiativele noastre vizează întotdeauna o experienţă extraordinară pentru clienţi, iar noul parteneriat cu Garanti Bank vine să susţină o dată în plus preocuparea noastră de a pune la dispoziţia clienţilor cele mai sigure, rapide şi simple modalităţi de a-şi achita facturile", a declarat Anca Ghimpeţeanu, Billing & Collection Director, UPC România.

Garanti Bank are peste 300 de bancomate inteligente, 84 de sucursale la nivel naţional, dar şi un sistem eficient de Internet Banking, Garanti Online, precizează sursa citată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS