GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

GHEORGHE STAN:Fluxul modificărilor legislative îngreunează punerea lor în practică

T.A.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Inspectorul-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, candidat la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, susţine că frecvenţa ridicată a modificărilor legislative din ultima perioadă îngreunează asimilarea şi punerea lor coerentă şi clară în practică.

Totodată, în opinia sa, campaniile de presă care au ca obiect dosare în care se investighează fapte comise de magistraţi pot constitui "factori psihologici de presiune" la adresa procurorilor.

"Ca ameninţări, am identificat, zic eu, acele campanii de presă care au ca obiect dosare în care se investighează fapte comise de magistraţi - noi oricum suntem subiecţi procesuali de interes mediatic - şi care pot constitui, zic eu, posibili factori psihologici de presiune asupra procurorilor care efectuează, investighează fapte comise de magistraţi", a declarat Stan, în cadrul interviului susţinut la CSM.

El a adăugat că frecvenţa ridicată a modificărilor legislative din ultima perioadă îngreunează asimilarea şi punerea lor coerentă şi clară în practică.

"De asemenea, existenţa unui sentiment de insecuritate în ceea ce priveşte protecţia imaginii procurorului şi a activităţii acestuia şi a persoanei sale. Şi, de asemenea, fluctuaţia şi frecvenţa ridicată a modificărilor legislative din ultima perioadă care îngreunează asimilarea şi punerea lor coerentă şi clară în practică şi într-un timp cât mai scurt", a menţionat Stan.

Gheorghe Stan şi procurorul Florena Esther Sterschi susţin, astăzi, la Consiliul Superior al Magistraturii, interviurile pentru funcţia de şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului General, relatează Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cine investighează investigatorii ?????????????

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS