"Goldman Sachs" preia startup-ul de finanţe personale "Clarity Money"

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Banca americană de investiţii "Goldman Sachs Group" Inc. a cumpărat "Clarity Money", un startup de pe segmentul finanţelor personale, în vederea consolidării operaţiunilor sale de creditare online, "Marcus", anunţă Reuters.

"Goldman Sachs" face această achiziţie prin subsidiara sa "GS Bank". Termenii afacerii nu au fost dezvăluiţi.

Preluarea "Clarity Money", o aplicaţie gratuită care ajută consumatorii să-şi gestioneze finanţele personale, este aşteptată să adauge peste un milion de clienţi diviziei "Marcus", aparţinând "Goldman Sachs". "Marcus" oferă instrumente care îi ajută pe clienţi să economisească şi să împrumute. În timp, "Clarity Money" va fi supus unui proces de rebranding, astfel că se va numi "Marcus by Goldman Sachs", conform anunţului băncii americane.

"Goldman" a lansat "Marcus" în octombrie 2016 ca o modalitate de a atrage clienţi pentru cardurile de credit. Divizia oferă împrumuturi cuprinse între 3.500 şi 40.000 de dolari, iar ţintele sale sunt persoanele care vor carduri de credit şi cei care pot beneficia de unirea datoriilor într-un împrumut unic, cu o rată a dobânzii mai mică.

După finalizarea tranzacţiei, directorul executiv al "Clarity Money", Adam Dell, se va alătura "Goldman Sachs" ca partener.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro