Gala BURSA 2018

Granini lansează sucuri cu conţinut de suc 100%

A.M.
Comunicate de presă /

Granini lansează sucuri cu conţinut de suc 100%

Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), lansează "Granini din grădină", noua gamă de sucuri cu conţinut 100% de legume şi fructe. Gama "Granini din grădină" este produsă pe aceeaşi linie aseptică de îmbuteliere precum gama actuală Granini.

"Lansarea noii game de sucuri «Granini din grădină» vine ca răspuns la preocuparea românilor de a consuma mai multe legume şi fructe, o nevoie din ce în ce mai importantă pentru consumatori. Astfel, ne-am propus să venim cu o soluţie pentru oricine îşi doreşte să se bucure de gustul autentic de legume şi fructe, fără conservanţi, fără coloranţi şi fără adaos de zahăr. Cele două sortimente «Granini din grădină» sunt obţinute din sucuri de legume şi fructe, cu conţinut de suc 100%, şi sunt combinaţia perfectă între sănătos şi gustos", a declarat Paul Markovits, Vice-Preşedinte Marketing, URBB.

Potrivit comunicatului remis Redacţiei, cele două sortimente "Granini din grădină" sunt realizate din mere, sfeclă, mango şi morcov, respectiv din batat (denumit popular cartof dulce), mere, mango, morcov, portocale şi fructul pasiunii. Ambele produse, pe lângă gustul delicios, contribuie la menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Noua gamă de produse poate fi găsită în magazinele din ţară începând cu luna august, fiind disponibilă în varianta de ambalaj de 1L, cu un nou design al etichetei, ce scoate în evidenţă legumele şi fructele din compoziţia fiecărui sortiment, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită