Conferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastreConferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastre

Grupul ING a ajuns la o deţinere de 5,29% din "Zentiva"

CRISTIAN ŢARI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Grupul ING a raportat, ieri, o deţinere totală de 5,29% din producătorul de medicamente "Zentiva" (SCD), după ce fondul de pensii administrat privat ING a cumpărat, pe 20 noiembrie, un pachet de 0,54% din titlurile SCD care s-a adăugat participaţiei anterioare de 4,38%.

Pachetul grupului olandez este completat de acţiunile din portofoliile altor două fonduri, respectiv fondurile de pensii facultative ING Activ (0,12%) şi ING Optim (0,25%), administrate de "ING Asigurări de Viaţă SA".

Acţionarul majoritar al "Zentiva" este grupul francez "Sanofi-Aventis Europe", care, împreună cu "Zentiva NV" şi "Venoma Holding", cumulează 78,31% din acţiunile SCD.

"Zentiva S.A." a înregistrat un profit de 42,96 milioane lei, în primele nouă luni ale anului, în creştere cu 15,42%, faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit raportului financiar al companiei.

Compania a bugetat pentru acest an o creştere cu 8,4% a cifrei de afaceri, la 348 milioane lei, şi cu 18,6% a profitului net, la 47,8 milioane lei.

Zentiva are planificat pentru acest an un plan de investiţii în facilităţi şi echipamente de producţie în valoare de 7 milioane de lei, după ce anul trecut a derulat investiţii de 10,76 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roRoEnergy
Cabinet de avocatTMPS