Hans Klemm, despre start-upurile româneşti

R.A.
Companii /

Hans Klemm

Hans Klemm

Ecosistemul român al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este în continuare dificilă, în contextul în care unele reglementări "pot genera poveri neintenţionate, dar disproporţionate", a declarat, astăzi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.

Pentru ca antreprenorii să îşi pună ideile în practică, ei au nevoie de adevărate "ecosisteme", formate din universităţi, medii în care sunt dezvoltate cele mai recente tehnologii, incubatoare şi acceleratoare de idei, consultanţi, mentori, reţelele de lideri în afaceri şi platforme de finanţare, a subliniat diplomatul, informează News.ro.

În acest context, el a încurajat organizatorii evenimentului dedicat antreprenoriatului să ia în considerare următoarele aspecte, care pot veni în ajutorul celor ce vor să creeze startup-uri - transferul de tehnologie, educaţia şi mentoratul şi atitudinea faţă de risc.

Totodată, Klemm a vorbit despre schimburile de experienţă România-SUA, în domeniul antreprenoriatului. Astfel, a apreciat el, "ecosistemul român al startup-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este în continuare dificilă".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS