Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Hidroelectrica, surprinsă de suspiciunile Consiliului Concurenţei

A.T.
Companii /

Hidroelectrica, surprinsă de suspiciunile Consiliului Concurenţei

Compania Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a anunţat că a luat act "cu surprindere" de suspiciunile exprimate în spaţiul public de Consiliul Concurenţei în legătură cu modul de acţiune al societăţii pe piaţa producerii şi comercializării de energie electrică din România. Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a declanşat o investigaţie privind un posibil abuz de poziţie dominantă al companiei Hidroelectrica, pe piaţa producerii şi comercializării de energie electrică din România.

"De asemenea, privim cu îngrijorare faptul că, la nivel declarativ, concluziile unei investigaţii în derulare, aflată în stadiu incipient, au fost ante-pronunţate. Pentru eliminarea acuzaţiilor de posibil abuz de poziţie dominantă al companiei, Hidroelectrica a pus deja, şi este dispusă în continuare să pună la dispoziţia oricăror instituţii şi organisme competente toate documentele necesare pentru clarificarea comportamentului societăţii. Compania respectă principiul transparenţei în relaţia cu autorităţile şi solicită la rândul său un tratament similar şi corectitudine", arată un comunicat al societăţii.

Conducerea companiei subliniază că strategia Hidroelectrica presupune contractarea pe termen lung, iar peste 80% din energia vândută de societate este destinată îndeplinirii acestui tip de contracte, informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Sa zica merci ca nu sunt luati pentru subminarea economiei nationale!

    Dupa ce ani de zile nu au investit un banut in intretinerea barajelor, acum le tin in tensiuni maxime, nivelul apelor fiind unul istoric. Crestem artificial pretul la energie poate cu costul unui cataclism. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS