Gala BURSA 2018

Hilton extinde reţeaua din România, cu un nou hotel la Sibiu

F. A.
Companii #Franciză /

Hilton extinde reţeaua sa din România cu un nou hotel, ce va fi inaugurat azi, la Sibiu, unde va fi prezentă şi Elena Udrea, ministrul turismului, la ora 19.00.

"Este o extindere binevenită a portofoliului nostru din România, alăturându-se Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti", consideră vicepreşedintele de dezvoltare pentru Europa de Nord al Hilton, Mike Collini.

Hotelul Palace Resort & Spa va funcţiona sub franciză, în urma unui contract semnat între Hotels Corporation (HHC) şi SC Palace Dumbrava SRL, spre deosebire de unitatea din Bucureşti care operează sub contract de management, sub controlul societăţii Ana Hotels, din grupul de firme al patronului George Copos.

"România oferă oportunităţi de dezvoltare importante pentru noi, având în vedere că la nivel local sunt foarte puţine proprietăţi afiliate lanţurilor internaţionale. Oferta pentru hoteluri de calitate este incredibil de redusă şi, de aceea, vedem un potenţial semnificativ pentru a introduce marca Hilton în oraşele importante şi centrele regionale din ţară. Analizăm Braşov, Timişoara, Constanţa şi Cluj-Napoca", a declarat Collini.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită