HomeFinders: 2012, anul cu cele mai multe apartamente de vânzare la jumătate de preţ

F. A.
Comunicate de presă /

HomeFinders: 2012, anul cu cele mai multe apartamente de vânzare la jumătate de preţ

2012 este anul în care piaţa rezidenţială din Bucureşti înregistrează o premieră: supra-oferta pe o piaţă în care preţurile sunt la jumătate faţă de cele de dinainte de 2008, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Studiul care evidenţiază aceste date a fost realizat în baza raportului dintre cerere şi ofertă în perioada 2007-2011 de către specialiştii HomeFinders.ro.

Studiul realizat în funcţie de dimensiunea cererii solvabile şi de stocul de oferte disponibile spre vânzare demonstrează că piaţa rezidenţială din Bucureşti se află în acest moment într-o situaţie inedită: proprietarii au scos la vânzare în Bucureşti cu 15% mai multe decât totalul ofertei promovate în anul 2007 si cu 24% mai multe decât în anul 2006, deşi preţurile solicitate astăzi sunt cu peste 50% mai mici decât preţurile din momentul de maxim înregistrat la sfârşitul anului 2007.

Matei Maloş, iniţiator şi co-fondator al platformei HomeFinders.ro, a declarat: "Anul trecut am testat în proiectul pilot procedurile, timpii optimi necesari unei decizii corecte de cumpărare, am evaluat costurile şi, cel mai important, am înţeles exact ce îşi doresc clienţii. Rezultatele au fost încurajatoare: peste 80% din clienţi ne-au recomandat rudelor, prietenilor sau colegilor".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS