Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

"Honda" îşi construieşte a patra fabrică de motociclete din India

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional /

Compania auto japoneză "Honda Motor" Co. îşi va construi cea de-a patra fabrică de motociclete din India, care presupune o investiţie iniţială de aproape 11 miliarde rupii (175,7 milioane de dolari). Capacitatea de producţie anuală a acesteia va fi de 1,2 milioane de vehicule.

Unitatea va fi ridicată în statul Gujarat şi va începe să producă în cea de-a doua jumătate a anului fiscal ce sa ve încheia în martie 2016.

"Honda", cel mai mare producător mondial de motociclete, va crea aproape 3.000 de noi locuri de muncă la fabrica din Gujarat, care va produce în principal scutere, ca urmare a creşterii cererii de profil.

Luna trecută, "Honda" şi-a extins cu 600.000 de unităţi/an capacitatea de producţie la cea de-a treia fabrică de motociclete pe care o deţine în India. După ce va deveni operaţională cea de-a patra unitate de producţie din India, capacitatea totală a "Honda" va fi, pe plan local, de 5,8 milioane de motociclete pe an, potrivit anunţului companiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS